torsdag den 27. december 2012

Glade jul - farlige julNå - men det er altså skidefarligt at holde ferie og fri fra sin computer et par dage...

I løbet af julen har jeg fået 100 nye ideer til strikkeopskrifter der skal prøves af, nye produkter jeg har lyst til at købe hjem til Merakishoppen, alletiders ideer til workshops jeg gerne vil holde for børn, bøger jeg gerne vil læse og anmelde på bloggen, og hundrede artikler jeg skal skrive om hvor vigtigt det er vi skaber noget med vores hænder.

Farligt! Farligt! Farligt!

Nu mangler jeg så bare lige lidt tid til at få gjort noget ved alle mine luftkasteller!

Hvilke luftkasteller har du nået at bygge de sidste par dage?
Og glædelig jul, forresten!1 kommentar:

  1. Og en glædelig jul til dig.
    Kender det alt for godt. Når man ikke er hængt op på arbejdet - fysisk og mentalt - melder 127 idéer til nye projekter sig. Man sprudler efter et par dages rolig tid og kan ikke vente med at komme i gang. Heldigvis varer ferien ved lidt endnu. Jeg skal have syet mange forskellige ting, strikket et par sene julegaver, løbet nogle ture og tilbringe timer med dejlige venner. :-)
    Ikke dårligt, vel? ;-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar eller ny inspiration - tak fordi du tager dig tid til at skrive :-)

Du er også velkommen på Merakis facebookside: www.facebook.com/bykok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...